Η εταιρια

Ιστορικο

H εταιρία «Φραγκούλης» εδώ και 50 χρόνια δραστηριοποιείται με συνέπεια και υπευθυνότητα, στο χώρο του χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών στη Βόρεια Ελλάδα, με στόχο να φέρνουμε καθημερινά στους καταναλωτές μας ό,τι πιο φρέσκο!

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1965 από το Δημήτριο Φραγκούλη και η αρχική της έδρα ήταν στην παλιά λαχαναγορά Θεσσαλονίκης, στην περιοχή «Λεμονάδικα». Το 1975 η εταιρία μεταφέρθηκε στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης και επεκτάθηκε με την αγορά 2 ακόμη καταστημάτων στην Κεντρική Αγορά.

Επιθυμώντας να εξελισσόμαστε διαρκώς και να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαστε και στο κομμάτι της συσκευασίας, λειτουργώντας ένα συσκευαστήριο – διαλογητήριο στην οδό Τρικούπη 17, στη Νέα Μαγνησία.

Η βάση της φιλοσοφίας μας που μας καταξίωσε στην αγορά και αποτέλεσε θεμέλιο λίθο της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια, είναι η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές!

Εγκαταστασεις

Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από ειδικά διαμορφωμένους και αδειοδοτημένους χώρους, έτσι ώστε να πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής, όπως ορίζονται από την ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία.

Πιστοποιηση

Η παροχή ασφαλών προϊόντων καθώς και η ικανοποίηση του πελάτη αποτελούν δέσμευση για εμάς. Σε αυτή την κατεύθυνση, έχουμε υιοθετήσει μια αυστηρή πολιτική ασφαλείας σχεδιασμένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.