Ποιοτητα

Στόχος μας είναι η εξασφάλιση της ποιότητας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την καλλιέργεια, τη συσκευασία και τη διαλογή, μέχρι την εμπορία και την τελική διάθεση στον καταναλωτή.

Έτσι, είμαστε δίπλα στους παραγωγούς υποστηρίζοντάς τους συμβουλευτικά στο στάδιο της καλλιέργειας, διαθέτουμε υπερσύγχρονα θερμοκήπια καθώς και μεθόδους φύλαξης και μεταφοράς και φροντίζουμε κάθε καρπός να συλλέγεται την καλύτερη στιγμή της ωρίμανσής του ώστε να εξασφαλίζονται όλα τα θρεπτικά συστατικά του.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ

Στην περιοχή της Ιεράπετρας έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργασίας με 30 τοπικούς παραγωγούς και προμηθευόμαστε εκλεκτά φρούτα και λαχανικά από ένα σύνολο καλλιεργειών περίπου 150 στρεμμάτων.

ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Τα πιο ζουμερά και νόστιμα πορτοκάλια της Λακωνίας, έχουν τη σφραγίδα μας. Από την περίφημη Σκάλα της Λακωνίας, η εταιρία μας προμηθεύει στους καταναλωτές περισσότερα από 1.000.000 κιλά ολόφρεσκα πορτοκάλια ετησίως!

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Από τις εύφορες πεδιάδες του Κολινδρού Πιερίας, επιλέγουμε τα καλύτερα κεράσια, εξασφαλίζοντας συνολικά 250 τόνους κερασιών ετησίως, που ξεχωρίζουν για τη γεύση και το άρωμά τους.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ

Στο Ροδοχώρι Ημαθίας, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα από επιλεγμένους παραγωγούς της περιοχής, και εμπορευόμαστε 1.000.000 κιλά μήλα από διάφορες ποικιλίες όπως Στάρκιν, Γκόλντεν, Red Chief, Jonagored, Granny Smith και Fuji.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ – ΔΙΑΛΟΓΗ

Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό με γραμμές διαλογής και συσκευασίας τελευταίας τεχνολογίας, έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, και κάθε εργασία γίνεται τηρώντας όλους τους απαραίτητους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, για να εξασφαλίζουμε την ύψιστη ποιότητα των προϊόντων μας.

ΔΙΑΘΕΣΗ – ΕΜΠΟΡΙΑ

Η μεταφορά των προϊόντων μας στον τελικό τους προορισμό γίνεται με ειδικά εξοπλισμένο στόλο οχημάτων, ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κάθε καρπού και να φτάνει στο τραπέζι του καταναλωτή όπως ακριβώς συλλέχθηκε από το χωράφι.